Handleidingen - Opzetinstructie

Handleidingen diverse producten:

chafing dish

- Patioheater/terrasheater gas

Patioheater

 

Gaat u zelf de partytent opbouwen?

Dit is geen probleem met de duidelijke handleidingen van Feestverhuur het Gooi. Een partytent kunt u ophalen of wij kunnen hem bij u bezorgen. Wanneer u deze komt afhalen zullen wij deze compleet aan u meegeven. Dus inclusief alle zijwanden, haringen, scheerlijnen en een duidelijk bouwplan. Tevens zullen wij u een beknopte uitleg geven hoe u de tent het beste en snelt op kan bouwen. Op deze pagina hebben wij de handleidingen beschikbaar gesteld mocht u deze kwijt zijn of u wenst meerdere exemplaren. U kunt deze handleiding natuurlijk ook downloaden en alvast doorsturen naar de gene die de tent gaan opzetten. Het opbouwen van een partytent doet u altijd met tenminste twee personen en zal u, afhankelijk van de maat van de tent, ongeveer een half uur tot drie kwartier kosten. Het afbreken gaat altijd een stukje sneller.

Klik hieronder op de verschillende handleidingen om deze te bekijken, te printen en eventueel op te slaan.

Handleidingen Partytenten:

Partytent 3 x 3 meter

Partytent 4 x 4 meter

Partytent 6 x 3 meter 

Partytent 8 x 4 meter

Meer uit handen geven? Kies voor onze bezorg- en opbouwservice

Kiest u voor meer gemak?

Dan kunt u er ook voor kiezen om de partytent door Feestverhuur het Gooi te laten bezorgen en op te laten bouwen.

Onze bezorgservice  bezorgt onder andere in het Gooi, Huizen, Blaricum, Bussum, Eemnes, Laren, Naarden, Hilversum, Baarn, Muiden, Muiderberg, Almere, Wijdemeren, Hoogland, Weesp, Kortenhoef, Amsterdam en Diemen, maar natuurlijk ook in alle andere plaatsen als u dit wenst!

Klik hier voor meer informatie over de bezorgservice.  Indien u wenst dat wij de partytent voor uw party opzetten kunt u dit aangeven bij het bestellen van uw partytent.

Overige informatie nodig over de partytenten ? Op de pagina partytenten geven wij u een overzicht van de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben.