Partytent huren

Wij hebben de Volgende soorten tenten beschikbaar.

Partytenten: Onze partytenten zijn van een zware en professionele kwaliteit. Deze tenten zijn over het algemeen vrij simpel door u als consument zelf op te zetten. U dient er rekening er mee te houden dat u er ongeveer 45 minuten mee bezig bent maar dit is ook afhankelijk van de afmeting van de tent en de ruimte op locatie. deze tenten hebben een Stalen frame met buizen van 38mm , het zijl is gemaakt van 180 gr/m² PE doek en de gemiddelde doorloophoogte is ongeveer 1,98 meter en is nokhoogte: 2.70 meter (afhankelijk van afmeting tent) al onze tenten zijn Wit en Waterdicht. Deze type partytent is uitermate geschikt voor een verjaardag,buurt barbeceu of gewoon een feestje in de achtertuin.

Pagodetenten: Een pagodetent is geschikt voor elk evenement. Deze tenten hebben een mooie en luxe uitstraling en zijn ook sterk dus wat minder weers afhankelijk. U geeft uw evenemt of feest met deze tent echt een andere uitstraling en Sfeer. De pagodetenten zijn uitermate geschikt om aan elkaar te koppellen waardoor u elke gewenste groote kunt krijgen. Deze tenten zijn voorzien van een dak en wanden in een Zwaar wit PVC materiaal en zijn tevens voorzien van een brandvertragend certificaat.

Alu hal: Dit zijn professionele tenten met een aluminium frame en een zelfdragende constructie. Door het lagere gewicht van de dakspanten kan met dit soort tenten een bredere overkapping gerealiseerd worden. Dit soort tent is uitermate geschikt voor grote tuinfeesten, bedrijfsfeesten, festivals en tijdelijke opslag. Door de sterke constructie hoeven er in deze tenten geen hinderlijke middenpalen geplaatst te worden. Het tentzeil is vervaardigd van wit A-kwaliteit brandvertragend PVC-doek, goedgekeurd volgens de norm DIN 4102B1, het voldoet dus aan alle eisen die de brandweer stelt aan een tijdelijke overkapping tbv bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of evenement. De Alu-hallen worden standaard geleverd met 1 lange zijde voorzien van raamzeilen.

De zijhoogte van de tenten is ca. 2.30 meter. De nokhoogte varieert al naar gelang de breedte tussen de 4 en 6 meter.

Easyup partytent: Deze tenten zijn van een zware kwaliteit en worden altijd door ons zelf opgezet met uitzondering van de afmeting 3x3.

Stretchtent: Stretchtenten, ook wel bedoïenententen of flextenten genoemd, onderscheiden zich van de gangbare tenten door hun veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht. Door middel van het plaatsen van verschillende palen en door de tent op verschillende plaatsen te zekeren kunnen duizend-en-één verschillende variaties gerealiseerd worden. De Stretchtenten zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bruiloften, bedrijfsevenementen en bij catering op locatie. De tenten zijn gemaakt van een High-tech stretch materiaal en kunnen worden geplaatst tot max windkracht 8 maar de tent is wel rondom open dus dient u rekening te houden met de temparatuur of het inregenen van deze tent.

Klik op onderstaande link van de gewenste tent voor de mogelijkheden en prijzen: